4 Pași Simpli Pentru A Avea Succes Cu Femeile

Femeile sunt adesea văzute ca creaturi complicate și înțelegerea modului în care crede că o femeie poate părea, uneori dificil. Prin urmare, dacă doriți cu adevărat să reușească cu femeile, și în alte domenii din viata ta, este important pentru tine de a adopta o abordare corectă. Aici sunt patru pași simpli pentru succesul cu femeile.

1. Cunosc genul de femeie Vrei

Înainte de a începe, este esențial că știți tipul de femeie ești vrei. Acest lucru ar putea părea a fi o declarație de evident, cu toate acestea mulți oameni nu iau într-adevăr timp să ia în considerare tipul de femeie care le doresc. Trebuie să știți calitățile pe care le doresc cu adevărat într-o femeie, precum și în cazul în care să o găsesc. Pentru a da un exemplu extrem, nu merg la un magazin de antichitati pentru a căuta tinere femei, in douazeci lor. Trebuie să iasă în locurile în care tipul de femei pe care doriți pot fi găsite.

De îndată ce vă aflați într-un loc unde femeile frumoase sunt disponibile, veți găsi în mod natural una sunteți cel mai atras de. În primul rând, face contact vizual și zâmbet înainte de a vă apropia de ea. Dacă ea zâmbește înapoi la tine, acest lucru ar putea fi un semn bun. Dacă ea nu se întoarce zâmbetul tău, ar trebui să ia în considerare concentrându-și atenția pe altcineva unde.

2. Asigurați-vă modul de abordare

De îndată ce ați ales dvs. țintă și vă sunt complet concentrat asupra ei, următorul pas este să o lase să știți că sunt omul potrivit pentru ea. Nu începe conversația cu o linie de pick-up ciudat. Fete atractive s-au confruntat mai multe metode de seducție și a auzit toate liniile de pick-up. Doar să introducă-te. Pe care le va primi mai multă atenție decât orice linie de pick-up ați putea obține vreodată.

Înainte de a face abordarea, trebuie avut în vedere faptul că femeile nu sunt la fel de superficial ca și bărbații. Ei tind să se uite mai mult la personalitatea și nu doar la aspectul unui om. Încrederea este cel mai important lucru, prin urmare, atunci când vă apropiați, fără un grad de uzură linie de pick-up, va veni peste ca sigur pe sine și încrezător.

3. Dezvoltarea Rapport cu ea

Cel mai bun mod de a câștiga încrederea ei și, probabil, afecțiunea ei este de a avea o conversație cu ea. Ia să o cunosc ca individ și de a afla simpatiile și antipatiile sale. Pune multe întrebări ei. Arătând un interes autentic, ai arăta că nu sunteți doar după un singur lucru, dar sunt de fapt interesat de ea ca o persoană. În afară de faptul că, veți avea o experiență mult mai implinita datând dacă există o chimie bună între tine.

4.Close Deal Prin Noțiuni de bază numărul ei

După construirea toate raportul și atracție, aveți pentru a obține numărul ei de telefon, cât mai curând posibil, astfel încât să puteți suna mai târziu. Pentru a obține o să-ți dau numărul ei, poți spune ceva de genul “Îmi place să vorbesc cu tine. Pot obține numărul de telefon astfel încât să putem continua vorbim?” Când ajungi numărul ei, îi mulțumesc și să-i stii ca va suna în curând. După aceea, spune la revedere și se lasă.

Acestea sunt pași simpli care au atins succesul cu femeile. Gândiți-vă la alte idei creative care le puteți utiliza pentru a obține femeia visurilor tale. Nu uitați că femeile iubesc barbatii care sunt pline de imaginatie.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *