10 Industrii Mai Puțin Afectate De Recesiune

Există sectoarele de activitate care fac destul de bine în vremurile bune, cum ar fi turismul, restaurante fine, și cazinouri. Dar multe dintre aceste industrii înfloritoare Boon nu reușesc să funcționeze bine în timpul vremuri grele. Acestea sunt cele mai mari zece industriile cele mai rezistente.

1. Fast Food. Atunci când perioade economice sunt greu, nimeni nu vrea să-și petreacă mai mult de douăzeci de dolari pentru o masă. Oamenii au tendința de a merge la lanțuri de fast-food pentru a avea masa de prânz sau cina la un preț prietenos. Ei nu minte carbohidrati ridicat sau conținut ridicat de grăsimi a alimentelor. Ei vor doar să mănânce! Multe restaurante fast-food oferă mese Combo care oferă economii pentru clienti. Mese de valoare în timpul recesiunii sunt mai mult decat atractive. Nu e de mirare McDonald a fost de a face mare în timpul recesiunii recente.

2. Film. Industria de film sa dovedit a fi mai rezistente decât cele mai multe alte industrii acolo. Mergând la un cinematograf pare o cheltuială generos în timpul unei recesiuni, dar oamenii prefera vizionarea unui film pentru a cumpara o copie DVD a acesteia, care este un recurs mai scump. Nu numai că oamenii merg la cinema, dar, de asemenea, au închiria filme on-line. Inchirieri filme online, a crescut în timpul recesiunii. Mulți oameni dat seama că face mai mult sens pentru a închiria doar un film decât să cumpere o copie. Oricum, ei ar urmări doar o dată sau de două ori.

3. Junk Food. Sa întâmplat că mai multe persoane au tendința de a cumpăra gustări atunci când economia a avut o cădere liberă. Factorii de decizie de bomboane, companii de sodă, și producătorii de ciocolată toate văzut vânzările au crescut în timpul recesiunii. Psihologii cred că având o bucată de bomboane sau o ciocolata te face să uiți înapoi la o viață simplă.

4. Energie. Oamenii nu s-au oprit consumatoare de energie electrică sau de gaze în timpul recesiunii. În lumea modernă, este greu să se gândească de existență, fără a avea nevoie de surse de energie. Chiar dacă oamenii au avut pentru a salva pe consumul electric în timpul recesiunii, industria energetică a rămas în viață, pur și simplu pentru că nu poți trăi fără televizor, frigider, mașină de spălat, și internet.

5. Asistență Virtual. Mai multe persoane sunt dobândirea de muncă on-line. Ca proprietarii de afaceri a vrut să taie din nou deasupra, ei au trebuit să cultive o mare parte din munca de birou. Acesta este motivul pentru termenii asistenți virtuale și secretari virtuale au devenit populare.

6. Vanzarea online. Multe magazine online, a văzut, de asemenea, un avantaj în timpul recesiunii. În timpul recesiunii oamenii a petrecut mai mult timp în interior. Cumpărături la magazinele brick-and-mortar a fost ca un păcat grav. Ei au în schimb apelat la cumpărături on-line, care este mai convenabil. Este, de asemenea, ușor de la fața locului promoții și reduceri on-line.

7. Repossession. Mulți oameni nu au fost în stare să plătească taxe pe produse cumpărate pe baza de plata in rate. Nerespectarea de plată conduce la repunerea în posesie a unui element. Vânzătorul sau Compania angajează, de obicei, o agenție de reintrarea în posesie să se ocupe de recuperarea a elementului.

8. Servicii de reparare. Oamenii au trebuit să economisi bani în timpul recesiunii și au fost reticente în a cumpăra lucruri noi. Telefoanele rupte sau camere defecte erau susceptibile de a fi trimis pentru a repara magazine în loc de fi înlocuite cu altele noi.

9. Health. Nevoia de servicii de ingrijire a sanatatii nu s-au oprit în timpul recesiunii. Oamenii încă nevoie pentru a merge la medicii lor și să cumpere medicamente. Nimeni nu a vrut să ignore preocupările lor de sanatate.

10. Educație. Creșterea șomajului nu a descuraja tinerii de la a merge la colegiu și continuarea învățământului superior. Chiar și profesioniștii trebuit să se întoarcă la școală pentru a câștiga mai multe aptitudini.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *