7 Secrete Pentru Cresterea Unor Adolescenti Responsabili

Există mai multe moduri de a ridica un copil, și fiecare copil este diferit. Prin urmare, nu există o formulă magică pentru creșterea adolescentilor bune. Părinții excelente pot avea încă copii cu probleme, iar copiii bune vin din case proaste. Dar de ședere strâns implicat în viața copiilor tăi, chiar și atunci când acestea nu par a mai avea nevoie de tine la fel de mult, veți fi învățându-i lecțiile de care au nevoie să învețe să fie adulți de succes și fericit le vei dori să fie. Iată câteva indicii pentru păstrarea adolescenti pe drumul cel bun:

1. Dragostea lor. Spune adolescenti dumneavoastră că le iubesc în fiecare zi. Ele pot fi prea jenat pentru a reveni aceste cuvinte în această etapă în viața lor, dar e temporar. Într-o zi, ei vor să-și amintească faptul că le-ai spus mereu le-a iubit, indiferent de ce. Când fac ceva greșit, sublinia faptul că tot îi iubesc, chiar dacă nu le place comportamentul lor. Adolescentii au tendinta de a overdramatize atunci când sunt tipat la și spune, “Nu-ți pasă de mine.” Asigurați-vă că ei înțeleg că puteți iubi pe cineva, chiar dacă nu ești fericit cu acțiunile lor.

2. Nu vă fie teamă de a stabili limite. Nu aveți nevoie să fie adolescenti dvs. ” cel mai bun prieten. Dacă vă simțiți inconfortabil despre ei merge undeva, pune piciorul jos. Uneori, ei doresc cu adevărat o scuză pentru a spune prietenilor lor “nu”, și ceea ce mai bine decât un motiv, “Mama nu va lasa-ma sa plec!”? Nu vă fie teamă de a fi “meanie.” Aceasta înseamnă că îți pasă.

3. Le Implica-te in ceva în afara ei înșiși. Adolescenții beneficia foarte mult de participarea la grupuri de tineri religioase sau grupuri de tineri la nivel de comunitate. Aceste grupuri loc de multe ori un accent puternic pe gândesc la alții în timp ce te distrezi. Călătorii misionare și oportunități de servicii comunitare devin de multe ori unele dintre cele mai mari experiențe de adolescenti ” viața și o lecție bună în văzând că alții au o mult mai rău decât o fac.

4. Sublinieze importanța familiei. Copiii au nevoie de o ancoră, un sentiment de apartenență la “ceva”. Subliniază faptul că familia ta este o echipa. Și să încurajeze copiii să-și petreacă timpul cu familia lor extinse, cum ar fi bunici, mătuși și unchi și veri. Cina împreună de mai multe ori pe săptămână, și vorbesc despre ziua ta, mai degrabă decât vizionarea TV.

5. Fă-i ajuta.Copiii dumneavoastră vă poate tachineze prin a spune că ai vrut copii, doar ca ai avea ajutor de uz casnic, dar nu lasa asta sa te descurajeze de la a insista ca ei să participe la a avea grija de casa. Adolescentii sunt destul de vechi pentru a face propriile lor rufele, curata camerele lor, frecati baie, face feluri de mâncare, și orice altceva pe care le face. Faci copii (și soții lor viitoare) o favoare, învățându-i cum să aibă grijă de ei înșiși și o gospodărie. Nu înapoi în jos doar pentru că ei se plâng sau nu un loc de muncă de calitate inferioara. Toți membrii familiei ar trebui să pas inch Și nu-i dau alocație pentru lucrurile pe care le ar trebui să facă oricum, cum ar fi păstrarea camerele lor curat. Da-le bani pentru locuri de muncă suplimentare, cum ar fi cosit gazon, spalarea masinii, etc.

6. Respectarea alegerile lor. Să recunoaștem: Copiii noștri nu sunt niciodată de gând să fie mici clone am sperat să ridice – oameni care ar acționa și cred că exact așa cum facem noi! Adolescenții sunt în mod constant încearcă să dau seama cine sunt și ceea ce ei cred. Nu critica alegerea lor de muzică (dacă nu este deosebit de violent), coafura, haine, etc Aruncati o privire la vechi imagini de liceu, și veți vedea că experimentele proprii copii este perfect normal! Da, sunt încă copii, dar ei vor să fie tratați ca adulți. Exercitând autoritate totală asupra lor este obligat să efecte inverse. Pentru lucrurile care sunt temporar, să le posibilitatea de a alege. Parul albastru va creste. (Tatuaje, cu toate acestea, nu va. Spune “nu”, pentru a le.)

7. Învățați-le cu privire la consecințele viitoare. Copiii trebuie să știe că nu va avea grijă de ei pentru totdeauna. Exprima importanța educației pentru a le permite pentru a obține un loc de muncă bun. Explicați-le modul în care acțiunile lor de azi impact foarte mult în viitor. Ei nu sunt susceptibile de a fi capabil de a avea lucrurile pe care le doresc, dacă au antecedente penale sau nu au o diplomă de liceu. Arata-le cat de mult o mașină și o casă de cost. Du-te pe un buget lunar cu copiii dvs., astfel încât acestea vedea cât de mult bani este nevoie pentru a hrăni o familie, să plătească utilitățile, oferi locuințe și transport, și așa mai departe. Copiii au tendinta de a lua aceste lucruri de la sine. Ei au nevoie să se gândească la modul în care părinții lor sunt în măsură să ofere aceste lucruri, și modul în care acestea vor fi în măsură să facă același lucru când sunt adulți.

Lumea de azi oferă multe ispite și exemple proaste pentru adolescenti, dar părinții sunt încă copii ” profesorii cei mai importanți. Adolescentii au nevoie de tine acum, mai mult ca niciodată, să fie prezente în viața lor. Echilibru adecvat de dragoste și disciplină va permite adolescenților să crească într-un mediu în care se va înflori în adulți implicați și responsabili.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *