Pulberea de Lucerna Verde — La Ce Ne Ajuta?

Sucul de lucerna verde a fost folosit de mult timp pentru a ajuta oamenii să se simtă și să arate mai bine. Pulbere de lucerna verde de lucrări de alcalinizare. Alimentele pe care le mananci, fie lăsa un rest de acid in spatele sau un reziduu alcalin. Alimentele bogate in proteine, cum ar fi produsele lactate, carne, pâine și, lasă în urmă un reziduu acid. Cele mai multe fructe si legume lăsa în urmă minerale alcalinizante, cum ar fi calciu și potasiu.

lucerna-verde-1

Așa cum sângele devine mai acid, celulele rosii din sange nu sunt în măsură să absoarbă cât mai mult oxigen. În cazul în care devin foarte acide, sângele poate transporta numai o zecime de oxigen. Deoarece oxigen ucide microbii si este un ingredient principal în transformarea produselor alimentare in energie, se poate vedea cum o persoană de acid s-ar putea simți letargic tot timpul.

Cum te duci crește de oxigen în sânge? Deoarece oxigenul este o sursă de viață, aceasta este o importantgoal. Răspunsul este surprinzător de ușor: legume. Acum, din moment ce mulți oameni nu le place intotdeauna sa manance legume lor, există acum un mod mai simplu: Bea verdeturi tale.

Atât grâu și lucerna verde iarbă sunt încărcate cu substanțe nutritive de alcalinizare. Cu toate acestea, cea mai bună alegere este de pulbere de lucerna verde verde, deoarece este mai mare în minerale alcalinizare. Prin amestecarea 1 – 3 lingurite de suc in, o dată sau de două ori pe zi, se poate construi rapid rezervele alcaline. După 2 – 3 săptămâni va începe probabil pentru a vedea rezultatele. Asteptati-va pentru a avea mai multa energie, un somn mai bun, mai puțin ceață creier, și un sistem imunitar mai puternic. Lista de beneficii continua. Si din moment ce iarba de lucerna verde este un aliment întreg, corpul tau mai bine utilizeaza vitamine și minerale pe care le conține.

Pulbere de lucerna verde verde este un instrument simplu pentru a crește alcalinitatea dumneavoastră. Pulbere de lucerna verde este încărcată cu minerale alcaline și vitamine. Aceste minerale, cum ar fi potasiu și calciu, creșterea rezervelor alcaline ale organismului. Mai alcalin corpul tau, mai mult oxigen din sange poate duce. Acest lucru poate stimula sistemul imunitar și vă va oferi energia de care ai simtit ca un copil. Plus, praf iarba de lucerna verde contine 20 de aminoacizi.

Numeroase studii au descoperit beneficiile suc de lucerna verde. Un studiu a arătat că compușii de lucerna verde extras suc poate avea capacități anti-inflamatorii. Clorofila, care se găsește sub formă de pudră verde lucerna verde, sa dovedit a inhiba creșterea celulară neprietenos in laborator. Valina, care este un lanț ramificat aminoacizi, a fost utilizat pentru a îmbunătăți somnul.

Cum aleg un praf iarba de lucerna verde verde?

Mai multe companii vinde diferite tipuri de suc de lucerna verde praf. Pentru a determina care dintre ele sunt de înaltă calitate, uita-te pentru aceste caracteristici.

1) lucerna verde Pure – nici de umplutură. Unele companii adauga orezul care se adaugă calorii, fără a adăuga mai mult o valoare nutritivă.

2) Uita-te pentru suc de iarbă de lucerna verde praf. Corpul are o perioadă dificilă digera iarba. Astfel, doriți să alegeți o pulbere de lucerna verde, care a fost stoarse primul.

3) rece-uscate. Odată ce iarba de lucerna verde a fost stoarce, aceasta trebuie să fie uscate. Uita-te pentru suc de lucerna verde, care a fost uscat sub 107 de grade Fahrenheit. În acest fel enzimele active sunt păstrate.

4) recoltată tineri. Nutrientii sunt mai dense în plantele de lucerna verde, care sunt recoltate tineri. Astfel, uita-te pentru un praf iarba de lucerna verde, care este facut din iarba de lucerna verde recoltată sub 12 inch.

5) Cool-crescut. Plantele de lucerna verde cultivate în medii reci pune jos rădăcini mai adânci, făcând astfel planta mai nutritive pentru a bea.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *