Pulberea din Orz Verde Ne Poate Ajuta

În urmă cu câțiva ani, după o boală îndelungată am fost introdus într-o carte de Dr. Ann Wigmore despre suc de iarba de grau. Trebuie să recunosc mi sa părut un pic prea ușor o alternativă de a lua medicamente. Stoarcerea și bea iarbă, gândul părea ridicol până când am citit cărțile lui Ana Fii propriul tau doctor “și iarba de grau Cartea”.

Pentru mai multe informatii: http://www.puterea-naturii.ro/index.php?route=product/product&product_id=234

grau-verde-1

În primul rând, să-ți spun un pic despre Dr. Ann Wigmore. Ea a fost născut în Cropos, Lituania pe 4 martie, 1925 Ca o fată tânără a ascuns și a supraviețuit alături de bunica ei în timpul ocupației germane, ruse care a durat doi ani. Cu nici o dispoziție stânga, au mancat pe ierburi cea mai mare parte lungi în acest timp, împreună cu rădăcini și scoarță de copac. Supraviețuirea ei se baza pe aceste câteva alimente. La vârsta de 16 ani, sa mutat la Massachusetts din America să se alăture părinții ei. Sa căsătorit și a avut o fetiță, apoi a divorțat în 1955 Acest lucru este atunci când totul sa schimbat pentru Dr. Wigmore. În starea de sanatate precara, ea a inceput sa foloseasca clorofila din buruieni și suc de iarba de grau a se vindeca, si a functionat. Astfel a început 35 de ani de învățare și promovarea natural de vindecare, iar în 1963 a deschis Institutul de Sănătate Hippocrates, în 1985 a început fundația Ann Wigmore. De-a lungul carierei sale lungi-a trait ea in turneu cu prelegeri, scrierile și dând demonstrații iarba de grau în peste 35 de țări. Contribuția Ann Wigmore ca un umanitar, educator, scriitor, și promotor neobosit de sănătate naturale a vietii noastre este uluitoare.

Clorofila din iarba de grau este folosita de organism ca un demachiant, pentru reconstruirea si neutralizator de toxine. Oamenii de stiinta au studiat iarba de grau și s-au izolat peste o suta de elemente din sucul iarba de grau proaspete și a concluzionat că este un aliment complet. Cincisprezece kilograme de suc proaspăt iarba de grau este echivalent în valoare nutritivă pentru 350 de kilograme de cele mai proaspete legume. Clorofilă iarba de grau constituie cea mai mare cleanser de sânge și constructor cunoscut. Acesta este asimilat rapid în organism, deoarece compoziția lor sunt similare cu molecula de hemoglobina în sânge. Se poate salva de fapt, o viață, atunci când hrănire pe cale orală este imposibilă.

Seminte de iarba de grau pot fi găsite la cele mai multe magazine alimentare pe bază de plante și naturale. Bucurați-vă semințele TEN la douăsprezece ore, apoi se scurge și înmugurească încă douăsprezece oră. Apoi așezați o tavă de mărime similară peste partea de sus, pentru a menține lumina afară și umiditatea. Elimina Patru zile mai târziu tava superioară și apă verde, menținându-le în lumină și udate zilnic. Odată iarba a crescut la aproximativ șapte cm inaltime (aproximativ șapte zile), ele pot fi tăiate chiar deasupra nivelului solului. Aveți posibilitatea să crească această oriunde, chiar și un apartament pervazul ferestrei.

Pentru a extrage sucul trebuie să fie o roade, sau de a folosi o mașină de tocat carne acțiune lentă. Nu folositi un blender, lamele rapide de actorie oxida clorofila. Clorofila trebuie utilizat imediat după extracție pentru un beneficiu maxim. Acest lucru se datorează sucul fiind perisabile și începe să se deterioreze imediat după extracție.

Iarba se pot fi păstrate în frigider imediat după recoltare pentru până la o săptămână, și încă să fie puternic.

Am fost în creștere, Stoarcere și de băut de peste un an acum, si ma simt fantastic. Este nevoie de un timp pentru a obține utilizate pentru gust-yuck. Am încercat amestecandu-l cu sucuri mi place, cum ar fi portocale sau ananas, dar doar viciate dragostea mea pentru aceste sucuri. Am găsit-o cel mai bine este să meargă doar pentru ea. Tot ce am nevoie este un pahar plin dimineața și ziua mea devine a început. Vă sugerez suc de iarba de grau la toți prietenii mei, unii încearcă unii nu, aceasta este viața. Am foarte sugerăm să încercați-l în viața ta. Nu te va ucide și va face mai puternic. Mult noroc.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *