Beneficiile Lucernei Verzi?

Lucerna verde poate fi savurat în mod individual sau adăugat la mâncăruri sănătoase se amestecă prăji pentru un plus extrem de hrănitoare de masa. Ele sunt, de asemenea, o selecție bună dacă doriți pentru a începe propria dvs. de patch-uri de legume din semințe cultivate ecologic. Semințe modificate genetic se infiltrează pe piață, de obicei, cu rezultate negative asupra sănătății noastre și bunăstarea. Cultivarea asigură organice produse sănătoase.

1ea62709-0a3b-45c0-b6ce-db3b8299fc93

Nu numai că sunt delicioase, dar acestea furnizează o mulțime de minerale, vitamine, proteine ​​si substante nutritive importante pentru buna functionare a celulelor si organelor. Sunt relativ ieftine pentru a cumpara de obicei continua să crească până la ei mancat, astfel încât acestea să continue să fie proaspete.

Lucerna verde este usor de digerat si ca ei traiesc pana acestea sunt consumate acestea nu-și pierd valoarea lor nutritivă și alte alimente uscate sau ambalate face. Cultivarea propriile lucerna verde la domiciliu se va asigura că acestea sunt proaspete și, mai important, nu conțin contaminanți din spray-uri bug-uri otrăvitoare.

În sezonul de vară produselor proaspete este disponibil, dar pe tot parcursul iernii, nu este la fel de ușor de atins și de produse sunt trucked distanțe mari în depozitare la rece, pierde o multime de beneficii de sănătate. Este ușor să aibă acasă semințe germinate în mod constant disponibil ca au nevoie de atât de puține materii prime. Tot ce ai nevoie este ceva plasă de sârmă, o tavă de germinare sau borcan și câteva secunde de două ori pe zi, pentru a clăti lucerna verde.

Puteți avea un lot proaspat de posibilitatea de a mânca lucerna verde in mai putin de 4 zile. Selectați soiuri de alimente non-toxice, cum ar fi mung fasole, linte, mazăre, lucernă, schinduf și ridichi. Diferite varietăți gustoase includ semințe de muștar, garbanzos, quinoa, broccoli și varza. Cele mai multe semințe de legume pot fi utilizate pentru germinare.

Un ghid bun este de a alege cereale care nu au corpurile de nave ca vor germina repede. Fii selectiv atunci când cumpără semințele și asigurați-vă că acestea sunt ecologice. Faceți același lucru dacă sunteți de cumpărare lucerna verde vii. Insist asupra acestui doriți să vă asigura că ingerarea cea mai bună selecție de alimente sanatoase vii.

Sunteți, de asemenea, asigurându-se că va reduce dramatic sansa de varza tale lucernă au fost expuse la animale sau a deșeurilor animale. Aceasta reduce riscul de expunere la salmonella micro organism care ar putea fi letale pentru cei foarte tineri, foarte vechi, sau la cele cu sistemul imunitar compromis. Asigurați-vă că pentru a păsărilor și rozătoarelor zone de depozitare bine.

Păstrarea varză tale Alfalfa frigorifice după faza de creștere inițială îi va păstra proaspătă mai mult timp. Asigurați-vă că pentru a păstra semințe uscate în zonele de depozitare a animalelor izolate și ai tăiat dramatic pericolul de infectii bacteriene. Salmonella va fi fatal pentru persoanele în vârstă, la sugari și la persoanele cu un sistem imunitar compromis.

Cunoștințele pe care o tot mai mare propriile lucerna verde de semințe ați recoltate, care sunt naturale și proaspete de fapt este un mare motivator. De asemenea, aveți pace a mintii de a ști că ai o sursă de zi cu zi de lucerna verde proaspăt cultivate care oferă toate substantele nutritive, vitamine, minerale si enzime care organismul tau are nevoie.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *