Un Service Special pentru Autoturismul Tau Skoda

Skoda Octavia este un sedan elegant și foarte elegant si confortabil pentru cinci pasageri. Masina are aspect de neegalat si ofera nivel optim de confort. Acesta este proiectat în conformitate uitandu toate aspectele de performanță. De asemenea, este chiar convenabil pentru condițiile meteo nefavorabile, cu asigurarea de ținându-vă de siguranță și securitate. Skoda Pitesti potriveste cel mai bine la personalitatea oamenilor de afaceri, precum și cerințele de familii.

autoturism-skoda-8

Skoda Octavia este disponibil în câteva variante și ei fiecare variantă oferă ceva nou și proaspăt. Acesta este disponibil în ambele benzină cât și diesel variante. Variantele de Skoda Pitesti Skoda Octavia Ambiente sunt Turbo, Skoda Pitesti Ambiente 1.9 TDI și Skoda Octavia Elegance 1.9 TDI. Toate aceste variante sunt împerecheate cu motorul turbo de transmisie 5 viteze manuală cu sisteme de răcire lichid în linie.

Versiunea pe benzina a Skoda Pitesti este încărcat cu .8L, 1798 cc, iar motorul pe benzină turbo. Se poate produce putere de vârf de 150 CP la 5700 rpm și un cuplu maxim de 210 Nm la 4600 rpm 1750-. Acesta este dotat cu 5 trepte cutie de viteze, care este foarte eficient de combustibil și conduce foarte confort de echitatie, fără nici zgomot în motor.

Versiunile diesel ale Skoda Octavia sunt alimentate cu motorul diesel turbo de 1,9 L, care generează puterea un vârf de 90 CP la 4000 rpm și un cuplu maxim de 210 Nm la 1900 rpm. Acesta oferă experiența uimitoare de conducere și fără griji eficiența clasic combustibil si efectuarea foarte bine pe drumurile indiene.

Nu numai exterioarele de Skoda Pitesti sunt foarte impresionante, dar interioarele sunt, de asemenea, spațioase și spațios, cum ar fi senzori de parcare, față și spate braț se bazează, față și lămpi de lectură spate, player audio cu telecomanda, aer conditionat, centuri de siguranță, etc. Skoda Octavia arata deveni mai tentant cu utilizarea de jante din aliaj și bara de protecție sport. Organismul colorate oglinzi exterioare și mânere uși da impactul dominantă pe aspectul masinii. Spate cu LED-uri stopurile din masina cu finisare suplimentar adăuga mai fiorul în privirile.

Disponibilitatea unor elemente de siguranță a trimis o complet, cum ar fi airbag frontal dublu pentru șofer și pasagerul din față, ABS (ANTI LOCK sistem de frânare), faruri xenon, lumini de ceata in faruri, lămpile de ceață spate, centura de siguranță și etc tarif Skoda Pitesti din India vine sub suportul de Rs. 10 lakh de Rs. 12 lakh.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *