Tot Ce Trebuie Sa Stii Despre Casele pe Structura Metalica?

The Elder Scrolls V: Skyrim este un RPG fantasy (Role Playing Game), în cazul în care vă puteți nivelul de personajul tău, lupta dragoni, ambarcațiunile de armură pentru a vă ajuta să lupte dragoni, de a folosi oase de dragon pentru a crea arme dragon osoase, ect.

În timp ce călătorie în jurul în provincia Skyrim, puteți găsi posibilitatea de a cumpăra un teren în care se poate construi o structura metalica casa. Păstrați în minte, veți avea nevoie de conținutul Hearthfire descarca de pe Xbox Live Marketplace tobuild case în Skyrim.

Atunci când a lansat primul, DLC a fost de 5 dolari. Este posibil să fi căzut în preț sau care au rămas în stare latentă.

7

Există un total de trei parcele de teren, fiecare dintre care puteți construi o structura metalica casa pe. Cele trei parcele de landare situate în diferite deține sau zone. Pentru a cumpara terenul pentru structura metalica casa, veți dori totalk la Jarl sau liderul cală. Fiecare Jarl se află în principalul oraș din cală.

De exemplu, dacă ați vrut să cumpere terenul pentru o structura metalica casa în Falkreath așteptare, v-ar vorbi cu Jarlin ofFalkreath oraș. Apoi, ar merge în țara pe care ați achiziționat tocmai pentru a începe construirea Lakeview Manor.

Oamenii doresc să cumpere sau să construiască o structura metalica casa în Skyrim, pentru că face să se simtă ca și cum ei au un tip de bază de acasă sau de ceea ce ai. Acesta acționează ca un loc unde stii nimic nu se va furișa în spatele tău și să ia viața ta în timp ce sunteți departe de joc. În principal, acesta este mare pentru depozitarea obiectelor care nu doriți să-și piardă, dar încă mai doresc să păstreze pentru mai târziu.

Când începe primul ajunge la țara voastră, acolo va fi un tabel de redactare, banc de lucru tâmplar, consumabile piept, și o nicovală. Este posibil să observați ceea ce arata ca in imaginea de mai sus. Puteți utiliza aceste obiecte pentru a interacționa cu și de a construi structura metalica casa ta într-un spațiu gol din apropiere. Construirea casei necesită materiale naturale, care arefound de-a lungul Skyrim sau cumpărate de la furnizori generale de marfă.

Principalele materialele de care aveți nevoie pentru a construi structura metalica casa ta sunt busteni, lingouri de fier, pietrele de pavaj, și lut. Piatră și lut sunt ușor de extras din depozite din apropiere. Tu nu va avea chiar să meargă 10 de metri pentru a le găsi. Lingourile de fier sunt obținute prin identificarea lor în lumea sau cumpărarea ei de la orice fierar. Același lucru este valabil pentru minereu de fier care smelts într-un bar.

În ceea ce privește busteni de gater, singura modalitate de a obține acest material este să-l cumpere de la o moară la nivel local. Nu este, de obicei, cineva care rulează moara si va vor vinde mereu busteni la două sute de aur pentru fiecare douăzeci de busteni.

După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, aceasta este o structura metalica casa în curs de desfășurare. Fundația este folosind pietrele de pavaj. Pilonii folosesc busteni de gater. În cele din urmă vine vorba de pereti de constructii, si de acoperire.

Ai nevoie de fier pentru lucruri cum ar fi usi si mobila interiorul casei. Nu este o necesitate majoră de a avea de fier, dar ajută întotdeauna. Fierul este necesar pentru a face elemente, cum ar fi cuie, balamale, fitinguri de fier, și încuietori. Aceste elemente contributewhen construirea interior pentru structura metalica casa ta.

Credeți sau nu, odată ce ați construi structura metalica casa ta, care pare mai mult ca o cabana, un hol principal adăugat aceasta. Desigur, acest lucru necesită mai multe materiale, astfel că ar putea fi o idee bună să-i strângă înainte de timp.

Imaginea de mai sus arată partea din spate a casei principale. Există bețe în pământ cu frânghie merge de la fiecare una la alta. Acest lucru este, în principiu vă arată unde holul principal va fi.

După ce ați construit sala principală. Structura metalica casa pe care a construit fromthe început poate fi de fapt remodelat într-o entryway. Există o optionto construi trei camere suplimentare sau aripi de structura metalica casa. Există trei tipuri diferite de aripi pentru fiecare parte a casei. De exemplu, pe partea de est poate fi un arsenal, bucătărie, bibliotecă sau. Și pe partea de nord poate fi un turn de alchimie, camera de depozitare, sau sala de trofeu.

Asta a spus, există nouă posibile totale detinute de aripi. Este de până la tine ceea ce se potriveste cel mai bine stilului dvs. de joc.

În cele din urmă, puteți construi o pivniță sub structura metalica casa ta. Acest loc poate avea lucruri, cum ar fi un banci forja, topitor, și de muncă. O multime de lăzi și seifuri pot fi, de asemenea, plasate în interiorul pivniță și în întreaga structura metalica casa pentru a stoca toate articolele dvs. în timp ce sunteți pe călătoriile dumneavoastră în Skyrim.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *