Cum Zboara Elicopterele cu Telecomanda?

Toate aeronavele deveni aeropurtate de același principiu. Când se ridică vârful față de o aripă, aceasta forțează zboară aer peste ea să curgă mai repede decât zboară aerul sub el. Acest lucru înseamnă că există mai aer, la orice moment în timp deasupra aripii decât sub ea. Acest dezechilibru provoacă lift, și literalmente suge aeronavei sus. Un avion cu aripă fixă ​​zboară datorită ascensorului generat de zbor aerului pe aripile. Acest lucru necesită aer mișcare (ca în cazul de planoare), sau o formă de propulsie.

În schimb, avioane rotative-aripa genera propria împingere prin mutarea “aripile” împotriva aer. Rotoare Un elicopter telecomanda de fapt efectua aceeași funcție ca aripile unui avion, cu excepția că aripile unui avion de nevoie tracțiune a genera mișcarea înainte. Planoare, care nu au un motor, trebuie să renunțe la înălțimea lor, în scopul de a merge mai departe (care atinge prin reducerea “nasul” lor). Motor Un elicopter telecomanda, pe de altă parte, competențele rotoarelor și nu oferă tracțiune direct; cantitatea mică de împingere a câștigat de evacuare al motorului este neglijabilă în schema mai mare.

Capacitatea de a genera propriul lift dă un elicopter telecomanda avantaje evidente peste aeronave cu aripă fixă. Elicopter telecomanda telecomanda poate decola și ateriza pe verticală (deși o clasă exclusivă de avioane poate face acest lucru, de asemenea,), sunt în măsură să planeze în aer, și sunt mult mai manevrabile, dacă spațiul este la o primă.

Dar acest lucru, de asemenea, face elicopter telecomanda telecomanda de control mult mai complicată pentru a controla decât avioanele. Forma de bază a avioanelor inerent le permite să alunece pasiv înainte pe o distanță considerabilă, chiar dacă de pilotare și de propulsie se oprește. Cu toate acestea, caracterul flexibil, activă a elicopterului înseamnă că nu este proiectat să alunece. Ea trebuie să fie păstrate în permanență în aer, fără nici un ajutor de la legile fizicii. Piloții trebuie să se hrănească în mod constant de intrare la propulsie elicopterului, chiar în timp ce situându. Mecanismul rotativ limitează viteza maxima un elicopter telecomanda, iar ce le face în mod inerent mai lent decât aeronavele cu aripă fixă.

Deci, exact cum face elicopter telecomanda telecomanda zbura, și, mai important, cum orienteze elicopterele?

8489660_3_644x461_elicoptere-elicopter-cu-telecomanda-dfd-105-jocuri-jucarii

Elicopter telecomanda telecomanda sunt pilotate de o combinatie de trei controale:

Aceasta controlează unghiul de atac (AOA) a tuturor paletelor rotorului colectiv – astfel numele. AOA este unghiul format de lama ridicat sau coborât față planul imaginar al bazei sale.

Când unghiul de atac este crescut, aerul curge peste partea de sus a lamelor trebuie să curgă mai repede, inducând lift. De asemenea, unghiul de atac trebuie să fie scăzut pentru a ateriza un elicopter telecomanda.

Colectivul se află în partea stângă a pilot, de la baza de pe scaun. Acesta este adesea însoțită de o acceleratie prindere răsucire-motocicletă cum ar fi, care este răsucit lateral pentru a mări sau micșora unghiul.

Ca unghiul de atac este crescut, rezistenta aerului la rotoarele de asemenea, crește. Pentru a contracara acest lucru, turația motorului trebuie să crească pentru a menține un rotor rpm constant. Astfel, acceleratia este fie asociat cu pârghia colectiv, sau o componentă cunoscut ca guvernatorul este construit în elicopter telecomanda. Guvernatorul modifică automat turația motorului atunci când unghiul de atac este schimbat, și păstrează constantă rotor rpm.

Ciclic controlează direcția elicopterului. Se numește controlul ciclic, pentru ca modifica unghiul fiecărei lame ciclic. In loc de a ridica o singură lamă, sistemul ciclic schimbă cotele anumitor puncte din secțiunea rotație a plăcii oscilantă. Aceasta, de fapt, face ca discul rotorului (secțiunea rotație a plăcii oscilantă) pentru a înclina spre o anumită direcție.

Acest lucru duce același efect ca și aerodinamic ridicare, numai cu elementul suplimentar al unui direcție laterală. Aceasta propulsează copter spre această direcție.

Controlul ciclic este adesea găsit în formă de joystick, fie în fața scaunului conducătorului auto sau între pilot și copilot. Ca orice alt joystick, direcția joystick corespunde cu efectul său, adică, în cazul în care controlul ciclic este deplasat spre stânga, discul rotorului înclină spre stânga, iar elicopterul merge plecat.

În conformitate cu al treilea legea lui Newton de actiune motionevery are rotație un rotor principal reactionthe egală și opusă lui determină restul elicopter telecomanda pentru a roti în direcția opusă. Acest lucru este cunoscut sub numele de reacție a cuplului. Rotorul din spate pe elicopter telecomanda telecomanda contoare acest sens și menține elicopterul în linie dreaptă. Rotorul din spate poate fi folosit ca o cârmă.

Două pedale anti-cuplu, situat la picioarele pilotului, controlul în teren a discului rotorului din spate. Atunci când este apăsat pedala din dreapta, discul rotorului din spate este pornit spre dreapta, iar nasul elicopterului se întoarce spre dreapta, și vice-versa. Acest lucru este la fel ca modul în care rotorul principal generează lift, doar lateral. Aceste pedale sunt folosite pentru a induce girație și porniți elicopterul. Daca este folosit timp situându, pedale anti-cuplu permit un elicopter telecomanda pentru a transforma un plin 360.

Aceasta este ceea ce defineste elicopter telecomanda telecomanda mai bine decât orice altceva. Păstrarea unui staționar elicopter telecomanda în aer poate arata usor, dar, în realitate, acesta este unul dintre lucrurile cele mai dificile pilot trebuie să facă.

În scopul de a hover, un pilot trebuie să se oprească mai întâi orice mișcare direcțională prin aducerea de control ciclic în mijloc. Atunci el trebuie să stabilizeze maneta colectivă la înălțimea necesară, și să facă ajustările necesare la pedale girație pentru a menține poziția exactă cu privire la toate cele trei axe.

Elicopter telecomanda telecomanda sunt utilizate pentru a stinge incendiile forestiere, în munca de salvare, și, desigur, în cadrul forțelor armate. Acestea sunt echipamente civile și militare cruciale peste tot în lume, și cu atributele lor extrem de utile, care nu este deloc o surpriză.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *