Top 10 Proiecte de Casa

Adăugarea una dintre cele mai comune plante Low Light proiecte de casa de interior pentru proiecte de casa ta este o modalitate foarte bună de a introduce un pic de caracter într-o cameră, chiar și atunci când nu există o mulțime de lumină naturală. Aspectul de plante de proiecte de casa reale face o simt cameră Mor de relaxare, și veți găsi plante de lumină redusă pentru a lucra chiar si in camere pe care nu cred că ar fi o opțiune pentru plante proiecte de casa vii. Aici sunt unele dintre cele mai bune opțiuni.

Nu există nici o plantă ușor decât o instalație de șarpe. În caz contrar, cunoscut sub numele de Limba maternă-in-lege a lui, planta șarpe fiind aproape imposibil de a ucide. De fapt, cel mai comun lucru care va afecta planta șarpe este să-l uda prea des ca aceasta planta are nevoie de puțină apă pentru a supraviețui și a prospera. Cea mai bună parte despre planta șarpe este că pur și simplu are nevoie de lumina foarte putin. O plantă șarpe pot fi cultivate cu succes într-un hol sau foaier, care devine lumina doar indirect de la o fereastră mică ușă. Ele sunt ușor de a păstra mici sau, de ambițios, le-au plantat în ghivece mai mari va da o planta foarte înalt. Plante de sarpe crească într-un mod foarte în poziție verticală, ceea ce le face curat și ușor de a pune în locuri strâmte.

Crinul păcii este o altă opțiune în regulă atunci când caută la o instalație pentru zonele de lumină scăzută în proiecte de casa. Crini de pace va crește frumos ca o plantă mică, dacă aveți doar o cameră mică, sau vă păstrați CA potting-le pana devin destul de mare, dar ei vor păstra forma lor stufoasa, indiferent cât de mare cresc. Un crin pace este ușor să aibă grijă de ea, dar îi place să fie udat la intervale corespunzătoare – doar atunci când solul se usuca – pentru a păstra o frunză destul de. Udare neuniformă sau de alimentare va duce la unele pete maro pe frunze, dar care este ușor de a evita cu un program grija. Ca un bonus, crinul păcii va înflori dacă îl trata drept, care adaugă flori albe minunate pentru ecran.

_proiect_casa_cantata_plan32592

Un evergreen chineză este foarte similar cu un crin pace în modul în care se comportă un aspect, deși frunzele tind să aibă argint sau variegation verde în ele. Ei vor face doar bine într-o fereastră de nord si sunt usor de intretinut. Tot ce este necesar este un regim de udare rutină și un evergreen chinez va dura ani de zile, cu foarte puțină lumină necesar.

Heartleaf filodendron este una dintre cele mai mari plante de apartament clasic vreodată. Acest lucru se datorează faptului că este foarte ușor să crească și pentru că are un obicei la final arată fantastic într-o oală predarea în apropierea unei ferestre de la un colț al camerei. Cel mai frumos lucru despre acest Philodendron este faptul că nu are nevoie de multa lumina, la toate, deci nu va trebui să utilizeze spatiul chiar în fața ferestrei pentru a adăuga acest planta trailing natural pentru proiecte de casa ta. Cu Philodendron doar aveți nevoie pentru a oferi o sursă de apă și va crește și crește. Există câteva plante mai ușor să pornească de la o tăiere, așa că dacă vrei un altul în proiecte de casa ta doar croitor de pe câteva capete și setați-le într-un vas de apă, până când noile rădăcinile cresc.

După cum puteți vedea aveți opțiuni frumos pentru adăugarea de plante vii la proiecte de casa ta, chiar dacă soarele nu strălucește direct prin ferestrele. Adaugă una dintre aceste plante comune de avion de lumina de interior de proiecte de casa pentru proiecte de casa ta – nu soare direct necesar.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *