Anuturi cu Locuri de Munca in Romania in 2015

Lucru pe independenţi de anunturi joburi online este stilul de cele mai recente de lucru. Deşi aceasta de mult timp, dar în ultimii ani, acest stil de lucru a câştigat mulţi adepţi mai mult. Fără îndoială că este inteligent şi convenabil mod de a face bani, dar există câteva lucruri legate de faptul că trebuie să ştiţi, altfel vă experienţă (de lucru online pe bază de independent) ar putea fi glitch gratuit.

Aici sunt 5 cele mai importante lucruri pe care tu trebuie să aibă grijă de, în timp ce selectaţi pentru a lucra online ca freelancer:

1. Asiguraţi-vă că platforma pe care o alegeţi este de încredere – mai des decât nu, acesta a fost văzut că persoanele fizice merge pentru orice opţiune (de lucru pe baza independenţi) care apare, fără să ştie fiabilitatea de client (sau mediocru platforma). Ei bine, practic, nu pot săpa mai adânc în client “s profil, dar alegerea o astfel de platformă care este foarte popular, şi în cazul în care totul se face autentic, este în mâinile tale. Dacă selectaţi platforma dreapta, puteţi să staţi asigurat despre plăţi şi alte aspecte asociate de lucru.

2. uite pentru ce interese te-ei bine, desigur vei privi pentru ceea ce esti bun la, dar care are prea sub categorii. De exemplu dacă eşti un designer web, poate arata pentru proiectarea machete site-ul web, publicitate bannere, grafica sau orice altceva care vă interesează. În general, a fost văzut că, atunci când indivizi alege misiuni, acestea nu sunt foarte pasionat de a face, ele tind să dor de termenele limită, întrucât atunci când se alege munca ei ca, au performanţe mai bune.

cautare-locuri-de-munca

3.discipline-It a fost văzut că, uneori, atunci când oamenii opta pentru independenţi de anunturi joburi online, ei dor de pe partea de disciplina. Disciplina implică în timp util de lucru. Decide dumneavoastră orelor de lucru, şi apoi stick la el, ca în cazul în care este obligatorie. Permiteţi-vă să jongleze ore de lucru, doar pentru că nu ai un sef stând deasupra capului. Deşi nu există nici o constrângere de lipit de ore de lucru, dar daca nu “utilizare t această pârghie de foarte multe ori, va fi la sfârşitul benefice.

4. ia o misiune la un moment dat, unele începători să ia pe mai multe proiecte decât se poate descurca. Ei bine, evident motivul din spatele acestei este intenţia de a face mai mulţi bani, dar în acest caz, este cel mai de aşteptat că vă va compromite fie pe calitatea muncii sau timpul de livrare. În orice caz, reputatia ta ca freelancer va fi contestat, care nu este nimic să compromită cu. Deci, mai degrabă decât de jonglerie cu misiuni, să ia un proiect la un moment dat.

5. evita lucrează într-un segment-acesta a fost văzut că în timp ce lucrează pe independenţi de anunturi joburi online, multe persoane prefera lucrează într-o porţiune mai degrabă decât de lucru cu pauze. Ei bine, asta nu este cel mai bun lucru la locul de muncă ca freelancer. A se vedea, trebuie să consideraţi faptul că nu sunteţi cu colegii, şi sunteţi pe cont propriu, atunci când vine vorba de a lua pauză. Mici pauze nu numai reîmprospătare creierul tău, dar, de asemenea, să păstreze yoy implicate în activitatea, fără nici o presiune.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *